RESIDENTIEEL WONEN IN GROENLINGE PARK TE RUMST – TERHAGEN

RUMST – TERHAGEN – In het rustige Terhagen ontwikkelt Proland, naar een ontwerp van ABN Architects, Groenlinge Park, een residentieel complex, grenzend aan het Gemeentepark. De architectuur refereert aan het steenbakkersverleden van het dorp. Er komen enkele eengezinswoningen en 61 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers.

PROLAND staat voor kwaliteitsvolle ontwikkelingen, waar de levenskwaliteit centraal staat. Een zuivere architectuur, aandacht voor de nieuwste normen op vlak van energiezuinig bouwen en een mooie groene leefomgeving staat steeds centraal, zodat jong en oud zijn gading vindt in het afwisselende aanbod. Oog voor de inplanting in het stedelijk of dorpse weefsel zorgt voor een naadloze aansluiting bij de reeds bestaande omgeving.

ABN Architects – Het streven naar energie-efficiënte gebouwen en het zoeken naar flexibele ontwerpen die de steeds veranderende maatschappelijke context kunnen dienen, dat is de uitdaging die ABN architecten steeds aangaat. De toekomst van het gebouw, de context, second live, mens en ruimte zijn daarbij kernwoorden.

Bij VIGOR Engineering zijn we dan ook erg trots aan dit project te kunnen bijdragen. Interesse om ook samen te werken? Neem snel contact op om kennis te maken!

PROJECTONTWIKKELAAR

ARCHITECT